2 Maart 2024 Apr├ęs-ski
20 & 21 SEPTEMBERPOP 2024

Info

Vervoer: Voor mensen die bezoekers brengen en halen en taxibedrijven, volg de route met gele borden !!!

Pinnen: Ook dit jaar is er weer  een mogelijkheid om consumptie munten met de pin te betalen. Er is weer een apart pinloket. Wel raden we je aan om ook contant geld mee te nemen. Dit in geval van een mogelijke lange wachtrij bij het pinnen. Ook is er altijd de mogelijkheid dat er een pinstoring optreedt, hoewel we hier natuurlijk niet vanuit gaan.

Aanvangstijden Septemberpop:  Vrijdagavond 20.00 uur Zaterdagavond 20.00 uur,  einde 01:00uur

Aanvangstijden Aprés-ski in Maart: Zaterdagavond 20:00 uur, einde 01:00 uur

Garderobe: De garderobe wordt verzorgt door de Voetbal of Volleybal vereniging uit Workum, zorg er voor dat je eerst munten haalt voor je de jas er heen brengt. En let goed op bij welke garderobe kleur je jou jas afgeeft en weer ophaalt ( er zijn 4 kleuren en de afhaal balie is maar liefst 15 meter lang )

After movie/Foto crew: Net als voorgaande jaren worden er weer foto's gemaakt tijdens de Apés-ski & Septemberpop, deze kun je later weer terug vinden op onze site. met dank aan Jacob Fokkens Creative Producer CineMakkers  &  Anjoy Media

Dress code Aprés-ski: Net als bij de voorgaande jaren hebben we weer een dress code bij het Aprés-ski feest. Kleed je in de sfeer van de oostenrijk/ Oktoberfest/ wintersport , dit geeft weer een pracht kleur aan het feest en dit resulteert weer in  geweldige foto’s, veel succes er mee.

Leeftijden: Op vrijdagavond is er geen leeftijd grens, op Zaterdagavond moet je 16 jaar zijn. 

ID Kaart: Zorg dat je jou ID kaart bij je hebt, dit i.v.m. de leeftijd controle bij de toegang van het feest terrein. Al onze evenementen zijn toegang vanaf 16 Jaar. Bij twijfel geen toegang!!!! Heb je toch een ticket gekocht en ben je geen 16, dan ook geen geld terug.

 

Bekijk ook

Locatie
Regelement
Tickets