29 Februari 2020
20&21 SEPTEMBERPOP 2019

Line-up

Brooks.jpg
BIZZEY

ZATERDAG - Eén van Nederlands grootste hiphop en R&B sensaties komt naar Septemberpop! Met talloze hits, waaronder een nummer 1 hit in de Top 40, verovert hij héél Nederland. Dit jaar staat BIZZEY op Septemberpop en zal hij de hele tent 'Traag, Traag, Traag' laten gaan!!

Melrose.jpg
MELROSE

ZATERDAG - Met een waanzinnige supervette show gaat MELROSE op zaterdag 21 september ook Septemberpop veroveren! Een 3 uur durende spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot één van de meest geboekte shows van NL!!

GLD.jpg
GIRLS LOVE DJS

ZATERDAG - Al jaren is GIRLS LOVE DJs al niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance- en festivalscene. Op 21 september zullen zij de House of Dance van Septemberpop op zijn kop zetten! Met een vette mix van trap, hiphop en dubstep is dit een gegarandeerd succes!

JELLE B.jpg
Jelle B

ZATERDAG - Deze rasartiest kan natuurlijk niet ontbreken op Septemberpop 2019! Hij weet elk feestje totaal op z'n kop te zetten. Al jaren is hij één van de smaakmakers van de zaterdagavond. Daarom zijn wij weer erg enthousiast om Jelle B aan de line-up te mogen toevoegen.

Dirrty Berry.jpg
Dirrty Berry

ZATERDAG - Met catchy hooks, meeslepende breaks en drops die hun gelijke niet kennen drukt Dirrty Berry zijn stempel op de dance-scene en weet hij zijn publiek als geen ander mee te slepen in z’n muzikale verhaal. Achter de decks gaat de man met de tattoo’s, krulsnor en befaamde baard net zo hard los als zijn publiek en dat werkt aanstekelijk! 

Dia1.JPG
Cloudrider

ZATERDAG - Cloudrider is de upcoming DJ. Met onder meer zijn hit 'lighters' is hij onder meer gesupport door internationale artiesten als Blasterjaxx en Sophie Francis. Met zijn moombathon en house remixes zal hij de zal warm draaien!   

website foto..jpg
Radio NL met 12 Artiesten

VRIJDAGNieuw dit jaar, RADIO NL komt langs met maarliefst 12 artiesten van Nederlandse bodem met LIVE RADIO onder presentatie van Taeke Woude. 

Queen tribute show.jpg
Robby Valentine tribute to Queen

VRIJDAG - Een 2 uur durend spektakel gebracht door een band van wereldniveau. Robbie Valentine's tribute to Queen tijdens de 80s & 90s party.

 

Foto Dj Mischel S.jpg
DJ Michel

VRIJDAGDj Michel S zal samen met een 2 uur durende queen show een onvergetelijk feest er van gaan maken tijdens 80s & 90s party .